Wij helpen ondernemers

Over ruim 14+ jaar hebben wij de technologie sector zien veranderen en kansen weten te benutten. Hierdoor hebben wij een oog gekregen voor hedendaagse trends en de sterkere funderingen in de markt. Deze kennis zetten wij in om andere ondernemers verder te kunnen helpen in hun digitale avontuur.

We love startups

Wanneer wij nieuwe concepten bedenken, maken we een algemeen plan en plannen we ruimte in om over deze nieuwe concepten te sparren. Zodra we na het sparren de potentie zien in een nieuw concept, maken wij er ruimte voor in onze planning en beginnen we met de bouw van een Minimum Viable Product (MVP). Op deze manier kunnen wij snel ons nieuwe concept in de markt zetten, en hebben we in essentie weer een nieuwe startup opgericht.

Wij zijn erachter gekomen dat deze manier van werken in principe overal zijn raakvlakken heeft. Zo is deze aanpak bijvoorbeeld ook in een bestaande product toe te passen, voor het uitrollen en testen van een nieuwe feature. Deze werkwijze heeft echter zijn roots in de startup wereld waar alles fast-paced is.

Hoe helpen wij jou?

Wanneer wij jouw concept en bedrijf duidelijk voor ons in kaart gebracht hebben, zullen we diverse potentiele kansen en valkuilen constateren. Dat is volledig logisch, want ieder bedrijf ter wereld heeft immers ruimte voor verbetering.

Waar wij het verschil maken zit hem in de nauwe samenwerking met jou en jouw bedrijf, waarbij wij ons volledig in jouw positie zullen inleven en met behulp van onze kennis de best passende oplossingen voor jouw bedrijf zullen verkennen. Hier gaat enige tijd, energie en inspanning in zitten waarbij doorgroei naar een zeer hechte samenwerking geen uitzondering is op de regel.

Wij helpen jou dus niet alleen op korte termijn, maar streven ernaar om jouw bedrijf (zolang jij het nodig vindt) te kunnen blijven helpen met technische vraagstukken.

Kopje thee doen?

Wij komen graag meer te weten over jouw concept en staan daarom altijd open voor een vrijblijvend gesprek! Neem contact met ons op om een datum te prikken zodat we samen onder het genot van een kopje thee kunnen sparren.

020 600 1336 info@easygodesign.nl